Volgeboekt

Nog geen twee maanden nadat wij de reisdata van het Big Green Eggsperiment 2017 bekend hebben gemaakt zijn alle reisdata volgeboekt. LetzQ vertrekt eind oktober met een bus vol materialen richting Malung in Zweden om alles in orde te maken voor de eerste inspirerende trip van donderdag 2 t/m maandag 6 november.

Nadat we deze gasten weer op het vliegveld hebben uitgezwaaid kunnen we twee dagen opladen voordat de volgende groep op donderdag 9 november arriveert. Ook met hen gaan we er weer onvergetelijke dagen van maken waarbij we in de Zweedse natuur van de provincie Dalarna ons kostje hoofdzakelijk zullen koken op Big Green Eggs, maar ook in Dutch ovens en op open vuur. Uiteraard, naar goed Zweeds gebruik, waar mogelijk op basis van ingrediënten die de natuur ons biedt en met de focus om zoveel mogelijk verschillende kooktechnieken te gebruiken.

Als de tweede groep weer huiswaarts is gekeerd maken wij ons op voor de komst van het laatste gezelschap waarmee wij van donderdag 16 t/m maandag 20 november culinair gaan jammen en eropuit trekken. Zodat ook zij naderhand terug kunnen kijken op een aantal smakelijke, inspirerende en geslaagde dagen in de regio rondom ons hotel Värdshuset Lugnet.

Wij zijn er klaar voor!

Wilt u op de hoogte worden gehouden van de Big Green Eggsperiment-reizen in 2018? Stuur dan een email naar info@letzq.nl . Zodra de reisdata en informatie hierover bekend zijn sturen wij deze per e-mail toe.

Volgeboekt
Tagged on: