LetzQ Rubs en Merchandise

letzq_bbq-rubs-en-merchandise
Voor de barbecuewedstrijden waar wij als team aan deelnemen hebben wij onze eigen rubs ontwikkeld. Nadat wij diverse keren in de prijzen waren gevallen kwam het steeds vaker voor dat familie, vrienden, kennissen en collega-teams om wat van onze rubs vroegen. Door de enthousiaste reacties werd het besluit de rubs in een potje te stoppen al snel genomen en hebben wij ons eigen LetzQ-label opgezet.

De lijn bevat drie varianten: pork, beef en chicken. Iedere variant bestaat uit natuurlijke ingrediƫnten als suiker, zout, gedroogde groenten en een uitgebalanceerde mix van kruiden en specerijen die zijn afgestemd op het specifieke gebruik van de rub. De rubs van LetzQ bevatten geen smaakversterkers of andere E-nummers en worden geproduceerd in een allergeenvrije fabriek.

Tevens hebben we nieuw in ons assortiment de Injection Meat Enhancer voor het maken van de perfecte bouillon om te injecteren in bijvoorbeeld een brisket.

De rubs zijn landelijk verkrijgbaar bij vele barbecuewinkels (in zakjes van 100 gram en potten van 200 en 350 gram) en in onze online LetzQ FanStore bij Vuur & Rook te Lunteren.