Barbecue├źn is hot en omvat veel meer dan alleen het grillen van speklappen, burgers en kant-en-klare spiesen. Voor diegene die hun barbecueskills willen verbreden verzorgt LetzQ workshops op uw locatie of op de locatie van een van onze partners waar wij mee samenwerken. Bij grotere groepen werken wij met meerdere pitmasters en ruim voldoende barbecues zodat er een royale capaciteit en uitgebreid aandacht voor iedere deelnemer is.

Afhankelijk van de barbecuekennis van de groep passen wij het niveau van de workshop aan, van basic tot gevorderd. Hierbij komt niet alleen het koken op de barbecue aan de orde, maar wordt ook aandacht besteedt aan productkennis. Zelfs het zelf maken van verse worst kan in het programma worden opgenomen. Daarnaast verzorgt LetzQ thematische workshops die bijvoorbeeld zijn toegespitst op bepaalde technieken zoals low & slow, hot & fast, roken, pizza, pie of brood bakken of culinair koken op de barbecue. Zeker weten dat u na deelname aan een van onze workshops de smaak van koken op de barbecue echt te pakken krijgt!

Voor workshops wordt in overleg met u gekookt op Big Green Eggs, Ugly Drum Smokers (UDS), Arteflame en de La Caja China om hele varkens te roosteren. Daarnaast is het mogelijk om workshops te verzorgen met betrekking tot koken in Dutch ovens en boven open vuur. Workshops vvinden plaats op een door u (mits beschikbare) gewenste datum. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.