BBQ pop-up restaurant “The real American”


Op zaterdag 2 december aanstaande organiseren BBQ Friday en LetzQ een heus Amerikaans pop-up diner. Speciaal voor deze avond hebben wij een fraaie locatie in Lisse afgehuurd. Jij kunt als onze gast met vrienden of familie lekker warm binnen zitten, terwijl wij buiten de laatste hand leggen aan de gerechten die urenlang op onze barbecues hebben gegaard. Onder het genot van een bijpassend muziekje neem je plaats aan de lange tafels, haal een drankje aan de bar en geniet je samen met de rest van de gasten van de heerlijke maaltijd.

Tijdens deze avond serveren wij een vast menu, bestaande uit een platter met brisket, pork, chicken en ribs met daarnaast wat zuur, baked beans, coleslaw en brood. Zoals je dat ook in de Amerikaanse BBQ-restaurants geserveerd krijgt. Ook aan de kids is gedacht. Speciaal voor hen is er een mini platter, met pork en chicken.

De kosten voor een BBQ-platter voor volwassenen bedraagt € 29,95 per persoon en voor een kidsplatter betaal je € 14,95 per kind.

Wij serveren de platters tussen 17.00 en 20.00 uur maar je kunt, onder het genot van een drankje, gerust langer blijven om gezellig met elkaar te kletsen.

Heb je zaterdag 2 december al in je agenda genoteerd? Laat ons weten dat je erbij bent door het reserveringsformulier in te vullen zodat we een platter voor je reserveren. Vol = vol dus wacht niet te lang. Mobiliseer je vrienden en je bent verzekerd van een lekkere en gezellige avond.

We zien je graag op 2 december! Het adres is Haven 4, 2161 HK Lisse.
Mocht je nog vragen hebben, schroom niet en neem gewoon even contact met ons op!

Reserveer nu direct