Onze agenda

Workshops voor besloten gezelschappen vinden plaats op een door u (mits beschikbare) gewenste datum. Voor groepen vanaf 10 personen komen wij bij u op locatie of kunnen wij een workshop verzorgen op de locatie van een van onze partners waar wij mee samenwerken. Uiteraard zorgen wij voor de barbecues en alle benodigde materialen en ingrediƫnten.

Tijdens de besloten workshops wordt in overleg met u gekookt op Big Green Eggs, indien gewenst in combinatie met bijvoorbeeld koken in een Dutch oven en/of de La Caja China om hele varkens te roosteren.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een groepsworkshop, of een passende offerte, dan kunt u een email sturen naar info@letzQ.nl of bellen naar 06-31785989.

Workshops op inschrijving

Onze individuele workshops verzorgen wij in samenwerking met Jeroen Hazebroek van Het Kookvuur. Wij zelf hebben ontzettend veel van Jeroen geleerd waardoor wij er verzekerd van zijn dat u bij hem in juiste handen bent. Jeroen heeft ruim 30 jaar barbecue-ervaring, kookt al meer dan 10 jaar op de Big Green Egg en verzorgt sinds 2009 workshops met de Big Green Egg en andere barbecues.

Programma voorjaar 2017

Zaterdag 25 maart – Basistechnieken Big Green Egg – Locatie : Enspijk

Zondag 26 maart – Masterclass Big Green Egg – Locatie : Enspijk

Zaterdag 8 april – Basistechnieken Big Green Egg – Locatie : Enspijk

Zondag 9 april – Masterclass Big Green Egg – Locatie : Enspijk

Zondag 14 mei – Basistechnieken Big Green Egg – Locatie : Enspijk

Zondag 11 juni – Basistechnieken Big Green Egg – Locatie : Enspijk

Voor meer informatie en om te reserveren kunt u een email sturen naar workshop@hetkookvuur.nl